fredag den 5. juni 2009

Music Sounds Better With Your Friends


Hvis man er vokset op i 90'erne, og bare har hørt lidt til den franske electro-dance genre, hvor Daft Punk er de absolute konger, kan man simpelthen ikke have undgået nummeret Music Sounds Better With You med Stardust. Et nummer der har hersket og regeret siden 1998, i stærkt følgeskab med Modjo's Lady, der har noget nær det samme elektroniske præg.
Stardust projektet formåede blot at udgive dette ene nummer, men det må også siges at være blevet et one-hit-wonder. Deres sublime ørehænger er i dag remixet og samplet i mange sammenhænge, og her får i blot nogle af de nyeste tiltag.

Vi starter selvfølgelig lige med originalen, hvis den skulle være gået i glemmebogen for nogen.
Den kan hentes på zShare her:


Derefter tager vi turen over i den moderne remix/remake/mash-up -verden, som vi er så vilde med i det nye årtusinde. Her får i et par stykker af dem der gør det bedst, heriblandt de ukronede konger Daft Punk og vores franske electronica-trash venner fra Justice. Canadiske MSTRKRFT er blevet mash-up'et af Irske MoneyTalk. I får to versioner fra de amerikanske DiscoTech, der har lavet flere spændende remixes. Dog er det mest omdiskuterede remix lavet af Østrigske Pola-Riot. Deres version starter i et upbeat af originalen, der virker meget anonymt, men efter et minuts tid, kammer den over i en Bloody Beetroots-agtig stil, hvor der bestemt ikke er sparet på synth-elementerne. Det bliver vildt og intenst, men det kan helt sikkert få folk op af stolen.





1 kommentar: