mandag den 22. juni 2009

Tracks of the week 3



Denne uges tracks of the week byder mest af alt på ørehængere.
Trentemøller har været igang med remixværktøjet og har leget lidt med det atypiske, i form af en rigtig fed version af Franz Ferdinand's No You Girls. Det er stille og roligt med en god synth basgang, og så har han formået at få sit ustyrlige synthunivers ind i nummeret, som giver det en utroligt fed dybde.


Empire of the sun hitter lige nu på danske P3 med deres We Are The People, men her får i det i en mindst lige så fed udgave. Den karakteristiske og meget fængende vokal er bibeholdt, og denne version er holdt nede i en meget minimal og simpel udgave, hvilket bare fungerer.

Empire of the Sun - We Are The People (Attack Yourself! remix)

Simian Mobile Disco skulle efter sigende være klar med et nyt album inden længe, og her er deres første udspil. Det er et nummer der den sidste uges tid har plantet sig dybt ind i min hukommelse. De har endnu engang haft gang i den bizarre form for lyrisk leg, med de meget underlige tekster, men det fungerer tilsyneladende fint for dem, i hvert fald på dette nummer. De sære vokaler er godt hjulpet på vej af nogle sprøde synths og diverse elektroniske elementer.


Dette nummer har jeg ikke meget info om, det skal for så vidt bare høres. Originaltracket siger mig ikke det store, men dette remix fanger virkelig ørene fra start til slut, og det er mest af alt pga. de virkelig lækre synthkeys der går rigtig godt i spil med den monotone basgang.


Ugens guilty pleasure: (Et af årets allerstørste hits, nu også mixet af en af de største indenfor dance genren)


2 kommentarer:

  1. Er det muligt at gøre linket til Metric - Collect (Tom Wrecks Remix) en lille smule mere konkret? Man bliver bare ført videre til en anden blog, hvor man så skal lede et stykke tid efter tracket.

    SvarSlet
  2. Skulle gerne være fikset nu! Tak for hjælpen!

    SvarSlet