torsdag den 4. juni 2009

NAMUNËL indtager Skive Beachparty !


Årets festivalsæson er skudt igang, og set med elektroniske øjne, er det i år helt fantastisk hvad man kan møde rundt omkring på diverse festivaler.

Årets vel nok hidtil mest omtalte festival er Skive Beachparty, som blev skudt i gang med et brag i går, og som i år har formået at stykke et intet mindre en fremragende program sammen, taget i betragtning af festivalens størrelse.


Nu kunne man sagtens sidde og nævne i flæng; The Killers, The Script, Gavin Degraw, The Fashion, Nephew osv. Men det mest interessante for os her på NAMUNËL COLLECTIVE kommer til at foregå på årets nye scene "Club Stöj."


På Årets Club Stöj scene kan man blandt andet opleve: FILUR, Lulu Rouge, Flip, Helmuth Kool, Djuna Barnes, Mutiny, Mathias & Löwenstein, Mike Sheridan og kendte udenlandske Dj's som; Steve Angello, Axwell og Sebastian Ingrosso. Derfor har vi også sendt en mand til Strandfesten, så vi kan give jer et lidt bedre indtryk af de musikalske begivenheder.


Imens vi tager ned og rapporterer, kan I fordrive ventetiden med et udvalg af nogle af de kunstnere, som vil kunne opleves på dette års Beachparty.


Filur - 20 Lashes (Feat. Prins Nitram)

Lulu Rouge - Bless You (Trentemøller Remix)

Steve Angello and Sebastian Ingrosso - Partouze (Original Mix)

Angello, Axwell, Ingrosso & Laidback Luke - LTWB. (Barletta Edit)


Kilde: Data Sapiens

Ingen kommentarer:

Send en kommentar