onsdag den 10. juni 2009

Feed the horse. Once more. Again.


''To indulge in fingering a lady. When describing the event to a friend it is impossible to do so without resisting the temptation to make a motion with one's hand as if one were feeding a horse a polo mint.''

Ja, vi har alle hørt den københavnske dame-duo's gennembrudsnummer ''Feed the Horse'' en million gange, og vi er alle nået at blive trætte af det - en million gange.
Men når det godtgennemspillede nummer bliver tilført et frisk pust af Lulu Rouge, er det igen et lyt værd . (DJ Buda, den ene halvdel af Lulu Rouge, har haft en finger med i spillet på Gambit remix'et)

- var der forresten ikke noget med, at de to tøser med Artrebels i ryggen, var lesbiske? Eller er det bare et rygte jeg har hørt?

De 2 links henviser desværre til Easyshare.com, der sætter en irriterende 500 sekunders pause i mellem downloads. Men de to tracks er dét værd!

Fagget Fairys - Feed The Horse (Gambit Remix)
Fagget Fairys - Feed The Horse (Lulu Rouge Rave Remix)

Kilder: Berri's Love, Urban Dictionary

+ Som et lille plus vil jeg smide et link med til The Beatles - A Day In The Life i et, igen, Lulu Rouge remix. Hvis man kan kalde det dét.

4 kommentarer:

  1. Vil umiddelbart skyde på at de er lesbiske.. Feed the horse er vist nærmere en beskrivelse af ens hånd og hvordan den er .. formet .. end en beskrivelse af rent faktisk at give mad til en hest ;)

    SvarSlet
  2. En finger med i spillet.... hæhæ

    SvarSlet
  3. Tror du virkelig det ;-)?

    SvarSlet
  4. ''TO INDULGE IN FINGERING A LADY. When describing the event to a friend it is impossible to do so without resisting the temptation to make a motion with one's hand as if one were feeding a horse a polo mint.''

    De er lesbiske. Det var heftig ironi. Prøvede at få det til at fremgå, at de var ovenudeksponerede lesbiske. Er træt af at høre om hvordan de, efter min mening, (mis)bruger deres seksualitet som reklamemiddel :-)

    SvarSlet