torsdag den 11. juni 2009

Danish Clubbing !



For en gangs skyld bevæger vi os lidt uden for det undergrundsmiljø, som vi ellers alle her på Namunël Collective holder så forfærdeligt meget af. Der er her tale om en mand som i sikkert på forhånd, allerede kender. En mand der er et stort talent inden for DJ'ing, men som bevæget sig i en helt anden retning end navne som Kasper Bjørke, Trentemøller og Lulu Rouge, for at nævne nogen. Han går under navnet Morten Breum.

Som sagt er han ikke den typiske Dj/Producer som vi ville beskæftige os med. Blandt andet fordi han i vores munde går lidt for meget ind under hele "Nexus" stilen, og er langt fra den"urban culture" sin vi værdsætter så utrolig højt.

Men selvom Morten Breum langt fra er som de andre, betyder det ikke, at han ikke kan finde ud af at producere musik. Morten Breum beskæftiger sig i høj grad med House musik, og musik der passer godt til diverse clubs og diskoteker rundt i landet, og det kommer tydeligt til udtryk på 2 af hans nyere tracks Hamra & Head's up.

De 2 numre rammer betegnelsen "Minimal House" meget godt, og det er de dybe beats der er centrum for begge numre. Hamra har en slags Afrikansk/indiansk stemning over sig, da der midt inde i nummeret kommer en lille session der slet ikke vækker minder til House musik i den forstand, som en lille ektra feature er "Hamra" også havnet på den nyeste udgave af Sound of Copenhagen som udkommer 6. maj og er den 3 complikation i rækken. Head's Up er derimod meget mere ravet end Hamra, og meget mere clubbet.
SummaSummarum. Det er 2 ganske udemærkede house numre, om I kan lide Morten Breum vil jeg lade jer selv om at bestemme.

Her får i numrene i Youtube udgaver:
Morten Breum - Hamra
Morten Breum - Head's Up

Og for en god ordens skyld hans Myspace.

Desuden kan jeg fortælle at Morten Breum i 2009 spiller i både Buenos Aires, L.A. Spring og Italien.

3 kommentarer:

  1. Han spiller jo også på East End i Holstebro:

    Starttidspunkt:
    15. august 2009 kl. 23:00
    Sluttidspunkt:
    16. august 2009 kl. 07:00
    Gade:
    Østergade 18

    http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=98929224179&ref=ts

    SvarSlet
  2. Bryder mig godt nok stadigt ikke om ham.

    SvarSlet