tirsdag den 26. januar 2010

Succes avler succes


Vores højtelskede Kasper Bjørke indtager for anden gang på kort tid rampelyset på den danske elektroniske musikscene.

Blot få uger før den kommende udgivelse "Standing on Top of Utopia", er andensinglen "Alcatraz" at finde på Beatport. Fængselsbetjenten Kasper Bjørke har valgt, at slippe Jacob Bellens, forsanger i det P3-guld vindende band I Got You On Tape, løs på "Alcatraz", ligesom han gjorde det på førstesinglen "Young Again", og manden med den vel mest karakteristiske og fantastiske stemme i dansk musik i øjeblikket formår endnu engang med succes, at sætte sit eget præg på tracket.

Kasper Bjørke - Alcatraz

"Alcatraz" har tiltrukket manges opmærksomhed, deriblandt nogle af vores andre favoritter her på bloggen - Kenton Slash Demon. Det er blevet til et rigtig lækkert remix, med en lidt mindre poppet lyd og et mere tungt udtryk.

Kasper Bjørke - Alcatraz (Kenton Slash Demon Remix)

Dog er det ikke kun Kenton Slash Demon som har fået øje på dette lækre track. Prominente navne som Zombie Disco Squad og Jimpster har haft "Alcatraz" igennem remixmaskinen. Tracket har ligeledes modtaget stor ros fra blandt andre Konrad Black, Richie Hawtin og Catz N' Dogz.

Det skal nævnes at de tracks, som ligger til download, og dem der kan høres i playeren IKKE er i fuld længde. Vil du have den fulde fornøjelse, skal du købe dem HER på Beatport, hvor også de omtalte remix fra Zombie Disco Squad og Jimpster findes.

Slutteligt vil jeg gerne reklamere lidt for weekendens fantastiske arrangement i kælderen på Kaj K, som vi alle her på bloggen ser ufatteligt meget frem til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar