onsdag den 6. januar 2010

K!tsch


- "Anus eller Bra?"


Dette sofistikerede spørgsmål stiller den svenske musikblogger Skyjacker på housebloggen House Music With Love. Fælles for de tre følgende numre er, at de placerer sig i gråzonen mellem kitsch og kool. Det er ægte partybangers og efter min mening en guilty pleasure, som for alvor presser sig på når promillen stiger. Hvor originalnumrene i mine øjne er lidt for Dancechart-agtige, så rammer disse edits plet. Faktisk luftede vi et af numrene til Club NamunEL i november med et fyldt dansegulv som resultat.

De to første tracks er remixes af et af det foregående års største partybangere, Leave This World Behind. Franske K.S. leverer det første, mens det andet nummer er et edit fra den svenske husmafia, lavet specielt til de store Ibizafester med navnet Dark Forest. De to tracks kan hentes via Zippyshare - en smule tidskrævende, men bestemt besværet værd.

Swedish House Mafia & Laidback Luke - Leave The World Behind (K.S remix)
[Zippyshare link]

Swedish House Mafia & Laidback Luke - Leave The World Behind (Dimitri Vegas & Like Mike vs SHM Dark Forest Edit)
[Zippyshare link]

Drop The Limes "Set Me Free" kan sprænge et dansegulv i luften. Prøv selv. Sangen findes i et væld af edits og remixes, men her er min personligt favorit, leveret af canadiske NROTB.

Drop The Lime - Set Me Free (NROTB Carnival Mix)








Så... Anus eller bra?

1 kommentar: