onsdag den 19. august 2009

Tracks of the week 5

I denne uges Tracks of the Week, præsenterer vi seks sprøde tracks, som vi har bidt ekstra mærke i inden for det sidste stykke tid. I blogverdenen bliver nye tracks hurtigt forældede, og flere af disse numre er da heller ikke dugfriske. De holder dog stadig 100 %.
- I dag skal vi blandt andet runde Moby, danske James Braun og Style of Eye som vi tidligere har blogget om.

Diverse remixere har bogstaveligt talt kastet sig selv i retning af Mobys førstesingle fra hans nye album: Wait for me. I denne udgave er det brasilianske techno-guru Gui Boratto, der har fået æren. Tracket er blevet peppet gevaldigt op - og gjort rede til dansegulvet.

Spanish Fly er et tech-houset/nu-disco'et track fra danske Martin Høgild/James Braun, af ældre dato. De mere garvede elektroniske-musiknørder, kan nok genkende nummeret fra det famøse Stengade 30 dj-duo-set.
James Braun - Spanish Fly - Zippyshare-link

Endnu en dansker på banen, nemlig Kenneth Bager. Tracket ''Fragment One'' er her blevet transformeret fra en hyggelig jazzet nynne-med-sang, til en rigtig partystarter. Nummeret bliver desuden brugt i Lulu Rouges fantastiske Party Electro Mix (Easyshare).

Elektrofunkeren Birk Storm, som tidligere i år udgav albummet I Don't Care, er blevet stærkt fremhævet i musikmagasiner som Gaffa og Soundvenue. Personligt er jeg ikke den største fan af den VUF-signerede solist, og den lidt for friske stil på debutalbummet. Beatet har den tidligere trommeslager dog helt styr på, og efter at den fantastiske, svenske electroknægt Andycap har kastet sig ud i en massiv ødelæggelse af tracket, er det efterhånden ganske acceptabelt.

Med udgivelsen af Tessio i 2003 ramte finnen Luomo en helt ny genre. Den såkaldte microhouse er karakteriseret ved en slags minimal house, som indeholder en lang række "clicks'n'cuts" akkompagneret af en legende bas. Her er nummeret i en dubbet udgave leveret af den stærkt minimalistiske og tyske DJ, BUTCH.

At Namunël Collective er en flok frådende hunde efter Simian Mobile Disco, kan du efterhånden ikke være i tvivl om. I denne uge kom gruppens andet studiealbum ved navn Temporary Pleasure på gaden. Tidligere har vi blogget om de to tracks Audacity of Huge og Cruel Intentions, som også er med på det nye album. Disse tre sange virker umiddelbart som de bedste på den altid svære anden plade. Har du 8 kroner til overs, så gå til din netmusikbutik og køb nummeret Synthesise - og gem så resten af dine penge til den næste Simian-plade, som forhåbentlig holder standarden på mere end fire tracks.

Højreklik, gem sangene og læg dem over på din iPod. Så kan du danse helt indtil Club namunEL den 26. september.

- Frederik, Rasmus & Jesper

1 kommentar: