torsdag den 3. september 2009

Tracks Of The Week 6

Vi har ret travlt i Namunël Collective i øjeblikket, og geografisk set har vi nok aldrig været mere spredte. Nogle er i Spanien, andre er lige kommet hjem derfra. Vi har også en mand i selveste Paris, og resten af kollektivet står midt i et flytterod i Oslo. Alt imens nærmer vores anden fest sig med hastige skridt.

Lørdag den 26. september åbner vi atter dørene til den dunkle, skumle og dog fantastiske kælder, når vi blænder op for vores klubevent namunEL. Gør dig selv en tjeneste - mød op!

Vi lader musikken føre ordet for nu, og så vender vi tilbage fuldtallige og med en masse nyt materiale i næste uge. God weekend!

Crystal Fighters spiller dansabelt musik på baskiske instrumenter. Det hjælper personen, som må fremstå som det bedste bud på et kontinentalt remix, Last Japan med, og det gør vist egentlig bare nummeret ekstra egnet for dansegulvet!













De danske indierockere fra Cartridge - med rødder i Holstebro - fik tracket "The Woods" med på Sound Of Copenhagens anden kompilation. Dette nummer har Buffetlibre givet et gevaldigt twist, så den fremstår noget lettere og med et beat, som næsten får dig til at glemme at sommeren så småt er ovre.

Mens vores favoritter i Lulu Rouge færdiggør deres tech-/electroprojekt ved navn Baba Black, må vi tage til takke med tidligere materiale. Det gør ikke så meget endda: dette nummer er et mesterværk!

The Kids want TECHNO! Jokers of The Scene fra Ottawa på den anden side af Atlanten, har for mit vedkommende mest gjort sig bemærket via et utal af remixes. Nu står duoen på egne ben, og det lyder ganske fornuftigt.













I Norge findes der faktisk andre elektroniske musikere end Röyksopp. Her følger en omgang space disco, af den fineste slags, fra Lindstrøm. Nummeret var oprindeligt at finde på "It's a Feedelity Affair" fra 2006. Og det får én til at ville, ja.. Neil, this is the soundtrack of your life!
(højreklik -> gem)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar