lørdag den 19. september 2009

Tracks of the week; Deadmau5 special


Den 22. september udkommer den canadiskfødte Joel Zimmerman AKA Deadmau5 igen med et nyt album. Denne releasedato er dog kun i USA. Alle andre må vente til 5. november.
Det bliver opfølgeren til debutalbummet RAT (Random Album Title), der storhittede verden over, sidste år. Deadmau5 var den mest sælgende kunstner på Beatport i 2008, med mere end 30.000 digitale downloads. Efter hans debutalbum kom på gaden, er det gået jævnt fremad for den unge canadier, der fandt på sit dj-navn efter at en mus var kravlet ind i hans PC med døden til følge. Han er i 08 og 09 blevet udnævnt af flere prominente dance djs, som værende en af verdens bedste og tilmed en af de hurtigst voksende kunstnere indenfor electronic dance music.

Nu er jeg så heldig at have smuglyttet til det nye album, og jeg vil sige at der til dels er nogle bemærkelsesværdige ændringer i hans sound, men genren er dog den samme. Den progressive opbygning er der ikke pillet ved, og de pumpende beats er også bibeholdt. Han har endnu engang formået at producere et album fuldt af dj-venlige tracks, så mon ikke de nye singler nok skal blive hørt på diverse klubber rundt i verden. Deadmau5 er også berygtet for at give gode live acts, og vi var da også et par stykker der var godt utilfredse med hans aflyste optræden ved dette års MELT-festival. Han har planlagt en stor nordamerikansk tour efter udgivelsen, og mon ikke også han snart vender forbi Europa igen.

Albummet kan forudbestilles på Amazon.com

"For Lack Of A Better Name" Tracklist
  1. "FML"
  2. "Moar Ghosts N Stuff"
  3. "Ghosts N Stuff" (featuring Rob Swire)
  4. "Hi Friend!" (featuring MC Flipside)
  5. "Bot"
  6. "Word Problems"
  7. "Soma"
  8. "Lack of a Better Name"
  9. "The 16th Hour"
  10. "Strobe"

Her er et par af numrene fra den nye plade. Enjoy!


























Og så selvfølgelig lige et par remixes.
Det første er et dubstep remix af "I Remember". Et track der efter min mening bedst nydes på iPoden, med lukkede øjne og ro i sindet. Dermed ikke sagt at det er et stille nummer!








Det mega populære track "The Sky Was Pink" er nok bedst kendt i "Holden Remix"-udgaven, da det oftest er den der bliver benyttet på compilations osv, men her har Deadmau5 givet sit bud på et alternativ. Ganske lækkert track også i denne version.








Deadmau5 har også, som der sikkert er nogen der har hørt, remixet den danske Medina's internationale udgave af "Kun For Dig", der er blevet til "You And I". Et nummer der i sig selv hitter voldsomt rundt over hele verden lige nu (195.000 views på YouTube), og det gør det ikke mindre populært at djs som Deadmau5 remixer det.

Her er lige et BBC1 Essential Mix fra Manchester, til at danne sig et billede af hvor fedt det må være at opleve Deadmau5 live.
Essential Mix Live From The Warehouse Project, Manchester 11-10-2008 lånt af earmilk



1 kommentar:

  1. Det er sgu' et lækkert show fra Manchester.
    - Can't wait for the 320-versions!

    SvarSlet