onsdag den 30. september 2009



Nogle af os i Namunël er ikke 100% rehabiliterede efter weekendens udskejelser, så denne uges Tracks of the Week vil også indeholde et par numre spillede på akustiske instrumenter (wow).

Helt akustisk skal det ikke være, så her starter vi med et super friskt tech-house nummer, som de skarpe ører kan genkende fra Club NamunEL #2.








Et nyt dansk upcoming dubstep navn; Tzara aka. den borgerlige betegnelse: Natal Zaks rammer helt rigtigt med sine dybe basslinier. Der trækkes klare referancer til klassiske dubstep kunstnere som Skream og Benga - men det gør vel ikke noget.








Anders Tre.. (guess who) + DJ T.O.M. fra Lulu Rouge og nu også Baba Black går waaay back, når det kommer til musiskmakkerskab, og her igen har de teamet up og mixet en jazzet bootleg med aner af Nina Simone og følgeskab.

Nu kommer det omtalte akustiske. Justin Vernon / Bon Iver med et nummer fra den fantastiske plade For Emma, Forever Ago. Et nummer der passer godt efter en lang aften i byen og til romantiske anliggender.








Ved intet om dette nummer, udover at jeg synes at det er fedt. Værsgo.








De to englændere Mock & Toof har remixet det tyske énmandsband POLLYester. Resultatet er. Godt.








Det hele skal ikke gå op i hat og stribede trøjer. Her er lidt bangermusik til at slutte af med.










lørdag den 26. september 2009

NamunEL #2

I skrivende stund er der 141 facebook-bekræftigede til vores fest i aften - det er 50 flere end NamunEL #1.

Hele kollektivet er helt oppe at flyve over dette tal, da den første fests 91 bekræftigede udmundede i over 150 besøgende!

Vi takker jer alle for støtten, og vi ses i aften kl. 22!

lørdag den 19. september 2009

Tracks of the week; Deadmau5 special


Den 22. september udkommer den canadiskfødte Joel Zimmerman AKA Deadmau5 igen med et nyt album. Denne releasedato er dog kun i USA. Alle andre må vente til 5. november.
Det bliver opfølgeren til debutalbummet RAT (Random Album Title), der storhittede verden over, sidste år. Deadmau5 var den mest sælgende kunstner på Beatport i 2008, med mere end 30.000 digitale downloads. Efter hans debutalbum kom på gaden, er det gået jævnt fremad for den unge canadier, der fandt på sit dj-navn efter at en mus var kravlet ind i hans PC med døden til følge. Han er i 08 og 09 blevet udnævnt af flere prominente dance djs, som værende en af verdens bedste og tilmed en af de hurtigst voksende kunstnere indenfor electronic dance music.

Nu er jeg så heldig at have smuglyttet til det nye album, og jeg vil sige at der til dels er nogle bemærkelsesværdige ændringer i hans sound, men genren er dog den samme. Den progressive opbygning er der ikke pillet ved, og de pumpende beats er også bibeholdt. Han har endnu engang formået at producere et album fuldt af dj-venlige tracks, så mon ikke de nye singler nok skal blive hørt på diverse klubber rundt i verden. Deadmau5 er også berygtet for at give gode live acts, og vi var da også et par stykker der var godt utilfredse med hans aflyste optræden ved dette års MELT-festival. Han har planlagt en stor nordamerikansk tour efter udgivelsen, og mon ikke også han snart vender forbi Europa igen.

Albummet kan forudbestilles på Amazon.com

"For Lack Of A Better Name" Tracklist
  1. "FML"
  2. "Moar Ghosts N Stuff"
  3. "Ghosts N Stuff" (featuring Rob Swire)
  4. "Hi Friend!" (featuring MC Flipside)
  5. "Bot"
  6. "Word Problems"
  7. "Soma"
  8. "Lack of a Better Name"
  9. "The 16th Hour"
  10. "Strobe"

Her er et par af numrene fra den nye plade. Enjoy!


























Og så selvfølgelig lige et par remixes.
Det første er et dubstep remix af "I Remember". Et track der efter min mening bedst nydes på iPoden, med lukkede øjne og ro i sindet. Dermed ikke sagt at det er et stille nummer!








Det mega populære track "The Sky Was Pink" er nok bedst kendt i "Holden Remix"-udgaven, da det oftest er den der bliver benyttet på compilations osv, men her har Deadmau5 givet sit bud på et alternativ. Ganske lækkert track også i denne version.








Deadmau5 har også, som der sikkert er nogen der har hørt, remixet den danske Medina's internationale udgave af "Kun For Dig", der er blevet til "You And I". Et nummer der i sig selv hitter voldsomt rundt over hele verden lige nu (195.000 views på YouTube), og det gør det ikke mindre populært at djs som Deadmau5 remixer det.

Her er lige et BBC1 Essential Mix fra Manchester, til at danne sig et billede af hvor fedt det må være at opleve Deadmau5 live.
Essential Mix Live From The Warehouse Project, Manchester 11-10-2008 lånt af earmilk



søndag den 13. september 2009

Riot in the Disco


Tracks of the week


Velkommen til ugens fem tracks.

De egner sig bestemt ikke til dit værelse klokken 23:55 søndag aften. Din far vil kalde det for larm, din mor vil begynde at gemmensøge dit værelse for hvide poser, din hund vil lide, og dit fine konfirmations-sorround-sound-anlæg vil eksplodere. Det her er sunday-morning-at-2-am-music!

Højreklik og gem.

Beskidt skrald der holder 100 %








Play, time, dance, die








Fordi Ed Banger stadig regerer i bangerland!








Jamaica og England i smuk genforening. Længe leve kolonisering!


Major Lazer - Pon De Floor (Chewy Chocolate Cookies remix">





Immenze!








Du har sikkert bemærket, at vi afholder namunEL den 26. september. Hvis du er nede med de lede, så åbner bangerbandet op for godteposerne mellem 2 og 4. Her spiller Ten Penny og jeg selv musik, som vil sikre dig en dejlig digital og monoton pivelyd hele søndagen. Resten af vores setliste offentliggør vi senere på ugen.

NamunEL #2

Nu er der ikke så længe igen. Ryd kalenderen!

Mød op til Club namunEL hvis du søger et alternativ til discotekernes popmusik og plastikpalmer. Vi vil med namunEL-festerne forsøge at lave en form for alternative klubaftener. Musikken er som de spiller den i København, Berlin og London og alle interesserede er velkomne.

Nu er datoen for det 2. namunEL-arrangement på plads. Vi håber at kunne gentage sidste gangs succes, med over 150 besøgende. Denne gang starter vi senere ud, og slutter senere på natten.

Som sidst er der billig éntre (20,- Alle pengene fra éntre går ubeskåret til en namunël-''fond'' som i sidste instans vil blive brugt på at bringe diverse kunstnere/djs/musikere til Holstebro / Club namunEL så vi kan få nogen endnu vildere fester!) og gode, billige fadøl (25,-).
Vi håber på at se så mange mennesker som muligt - spred ordet og tag dine venner og veninder med.

Aldersgrænsen er 18 år

OBS: Vi gør ligesom sidst opmærksom på, at hvis man vil være sikker på at kunne komme ind, så skal man være der i god tid. I tilfælde af, at vi har for mange besøgende kan vi blive nødt til at afvise pga. pladsmangel!

mandag den 7. september 2009

Læserbrev


Sidste mandag blev dette læserbrev, skrevet af Namunel Collective, bragt i Dagbladet Holstebro-Struer.

P.s.: Husk at komme til NamunEL #2, d. 26. september, kl. 22.

NamunEL #2 på Facebook

torsdag den 3. september 2009

Tracks Of The Week 6

Vi har ret travlt i Namunël Collective i øjeblikket, og geografisk set har vi nok aldrig været mere spredte. Nogle er i Spanien, andre er lige kommet hjem derfra. Vi har også en mand i selveste Paris, og resten af kollektivet står midt i et flytterod i Oslo. Alt imens nærmer vores anden fest sig med hastige skridt.

Lørdag den 26. september åbner vi atter dørene til den dunkle, skumle og dog fantastiske kælder, når vi blænder op for vores klubevent namunEL. Gør dig selv en tjeneste - mød op!

Vi lader musikken føre ordet for nu, og så vender vi tilbage fuldtallige og med en masse nyt materiale i næste uge. God weekend!

Crystal Fighters spiller dansabelt musik på baskiske instrumenter. Det hjælper personen, som må fremstå som det bedste bud på et kontinentalt remix, Last Japan med, og det gør vist egentlig bare nummeret ekstra egnet for dansegulvet!













De danske indierockere fra Cartridge - med rødder i Holstebro - fik tracket "The Woods" med på Sound Of Copenhagens anden kompilation. Dette nummer har Buffetlibre givet et gevaldigt twist, så den fremstår noget lettere og med et beat, som næsten får dig til at glemme at sommeren så småt er ovre.

Mens vores favoritter i Lulu Rouge færdiggør deres tech-/electroprojekt ved navn Baba Black, må vi tage til takke med tidligere materiale. Det gør ikke så meget endda: dette nummer er et mesterværk!

The Kids want TECHNO! Jokers of The Scene fra Ottawa på den anden side af Atlanten, har for mit vedkommende mest gjort sig bemærket via et utal af remixes. Nu står duoen på egne ben, og det lyder ganske fornuftigt.













I Norge findes der faktisk andre elektroniske musikere end Röyksopp. Her følger en omgang space disco, af den fineste slags, fra Lindstrøm. Nummeret var oprindeligt at finde på "It's a Feedelity Affair" fra 2006. Og det får én til at ville, ja.. Neil, this is the soundtrack of your life!
(højreklik -> gem)