torsdag den 17. december 2009

Pakke # 17: WHT & BLCK


Tidligere i år udgav den danske musiker Troels Abrahamsen, frontfigur i VETO, endnu et soloalbum. Denne gang valgte han dog at droppe sine utallige aliasser og stå frem med sit fødenavn. Troels Abrahamsen har udgivet flere singler og albums, hvor han har eksperimenteret med diverse elektroniske genrer, for til sidst at finde frem på den rette hylde.

Troels Abrahamsen har gennemgået en personlig udvikling, og har så i år fundet frem til det han selv kan stå inde for. Det kom til udtryk i forbindelse med udgivelsen af albummet WHT. Et meget nedtonet og indadvendt album, hvor man virkelig kan fornemme at Troels har været i en søgen på sig selv og på sin indre melodi. Dermed blev albummet ikke et dansegulvsvenligt hit-på-hit album, men i stedet et album til de stille og alene timer, hvor der bør pustes ud en ekstra gang. Dog ikke sagt, at der ikke findes beats og rytme i numrene, men jeg mener personligt at der mangler lidt aggressivitet og dybde i lydfladen.

Her får I min klare favorit fra WHT i et lækkert mix.
Troels Abrahamsen - End Scene (Theodor C. Mix)








Mere aggressivitet blev vi til gengæld lovet på efterfølgeren BLCK, der skulle stå som et kontrastpunkt til WHT. Men for et par måneder siden annoncerede Troels, at det ikke bliver som først antaget. Den mere techno- og houseprægede stil bliver lige præcis ikke aktuel. Der vil dog være nogle klare forskelle fra WHT, og det kan da også høres på nogle af de første BLCK-tracks der har sneget sig ud i blogsfæren.

Her er et af de mest friske, som vi i ventetiden på BLCK kan smuglytte til.

Nummeret kan hentes gratis fra Troels' Bandcamp side. Det er dog kun en næsten færdig udgave af nummeret, som mangler det sidste finish.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar