søndag den 13. december 2009

Pakke # 13: Who Made Who ?

I Danmark har vi en trio der kalder sig selv Whomadewho. Den består af bassist Tomas Hoffding, sangskriver, vocalist og guitarist Jeppe Kjellberg og trommeslager Tomas Barfod, der også er kendt under sit elektroniske alias Tomboy. Trioen blev dannet i 2003 og i begyndelsen af deres vej mod berømmelse, udgav de flere singler på vinyl på det tyske pladeselskab Gomma Records. Det førte herefter til deres debutalbum Whomadewho i 2005. Discografien dækker nu over to solide albums, inklusiv en "grøn"/akustisk version af debutalbummet, der med det sidste The Plot fra i år har fået slået trioens renommé fast.

Som der sikkert ikke er så forfærdelig mange danskere der har opdaget, er Whomadewho gået hen og blevet et af verdens mest populære bands, både på og uden for scenen. Efter flere års berømmelse internationalt, er det først i år med deres seneste album, at de er blevet nationalt anerkendte. De er i år blevet udnævnt til "Best Band of the Year 2009" af en af Tysklands største aviser Sueddeutsche Zeitung.

Som det musiske indslag har jeg her valgt et af de mest populære numre fra 2009 udgivelsen The Plot nemlig nummeret af samme navn, dog i et remix.








Som en lille ekstra adventspakke er her endnu et remix til denne 3. søndag i advent.








Anbefalingsværdigt er det at kigge lidt nærmere på deres udgivelser her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar