lørdag den 3. oktober 2009

Hello Fall


Sommeren har sagt på gensyn næste år, og efterårets mørke, regn og rusk har for alvor gjort sit indtog. Kasper Bjørke markerer overgangen fra sommer til efterår med sit nyeste mix "Goodbye to the Summer". Det er et dejligt soundtrack til de mange mørke efterårsaftener, og det vil forhåbentligt give dig flashbacks til mange gode sommerminder.

Mixet er omtrent en måned gammelt, og indeholder tracks fra blandt andet Justin Martin & Claude VonStroke, danske Kenton Slash Demon og Siopis. Der er tale om et mix som kan høres igen og igen. og igen. Udviklingen er meget stringent, og tempoet bevæger sig stødt opad uden dog at eksplodere på noget tidspunkt.

Mit personlige favorittrack i mixet er Bon Ivers Re:Stacks. Men inden I nu begynder at tro, at vi er gået fra electro- til indieblog, så er det værd at nævne at nummeret er et Tomas Barfod bootleg. Hvis det navn ikke ringer en klokke, så gør pseudonymet TomBoy måske. Dansk DJ, producer og desuden trommeslager i et af tidens mest succesfulde danske bands rent internationalt, WhoMadeWho.

Tracket er et copy fra Bjørkes Mix
Bjørkes eminente mix kan findes og downloades HER

Giv den kære filur-knægt Kasper Bjørke lidt MySpace-kærlighed her, eller se den omfattende række af udgivelser på Beatport her.

Som lovet følger tracklisten til "Goodbye To The Summer-mixet" her:


(Fotografiet øverst er taget af Namunël Collective. Train, februar 2009)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar