tirsdag den 28. juli 2009

Nye Kræfter

Velkommen til mig - og velkommen til jer

Jeg har fået den nydelige ære at krydre bloggen med sprøde tracks
og diverse andet gejl.

Musik har præget mit liv meget, og i kraft af mit virke som Dj har det fået en endnu større plads i min hverdag, og især til fester finder jeg det altafgørende at dine øregange fyldes
med dybe og tempofyldte toner. Desværre føler jeg mig begravet midt i helvedes forgård
for dårlig musiksmag i en by som Holstebro. Der sker ikke det der burde!

Sammen kan vi forhåbentlig lave det hele om og starte noget nyt!

Summa Summarum - I får 5 sprøde tracks der gerne skulle hjælpe til at forstå hvad jeg snakker om.

Den første kunstners biografi er rimelig ukendt for mig. Men ikke desto mindre fik jeg efter en tur på Ibiza sidste år tæsket dette supersprøde remix i hovedet i en sen nattetime. Efterfølgende var min krop endnu klar på tæske hænderne i vejret. Måske genkender nogen originalen fra April March der blev brugt på soundtracket til Tarantino's Death Proof


En mand som er i tæt samarbejde med den sprælske canadier Tiga, er Florian Senfter aka Zombie Nation (Det er kunstnerens navn, og har intet med Kernkraft 400 at gøre)
Tracket blev uden overraskelse udråbt af Soulwax drengene som et af 2008s bedste electro tracks.

Zombie Nation - Forza (Original Mix)(zhare link, klik på download osv.)

Yderligere kan man kun måbe over den sammensmeltning af fede beats der kommer når både Tiga og Zombie Nation tilsammen danner ZZT og laver et track som endte i toppen af Mixmag's 2008 liste over årets track. Nyd det!


Til sidst vil jeg smide min kærlighed ud til Hed Kandi-opsamlingerne og deres enormt fede fester. Hvis du aldrig har hørt om denne musikalske sammenslutning alá Ministry Of Sound, så bare kom i gang med at Google. Deres opsamlinger kan altid få stemningen i vejret hvad enten det er lounge eller et godt "soulful" party. Her får I to tracks der absolut er ét og flere lyt værd og er med til at vise den kvalitet af musik som Hed Kandi prioriterer.



Henrik Stützer.


tirsdag den 21. juli 2009

MELT 2009


Årets musikalske højdepunkt for de fleste medlemmer af Namunël Collective er ovre, og festivalen levede bestemt op til vores forventninger. MELT!-festivalen syd for Berlin løb af stablen fra 17-19 juli, og vi vil i løbet af denne uge rapportere om vores forskellige indtryk på festivalen.

Desuden er de fleste af os atter hjemme fra sommerferien, og dermed vil bloggen igen snart køre i fulde omdrejninger. Det betyder, at vi er mere klar end nogensinde, når vores første arrangement, namunEL, foregår den 8. august.

Fortsat god sommer

torsdag den 16. juli 2009

NamunEL fest!

Vi åbner dørene kl. 21. Festen lukker når stemningen er til det. (senest kl. 05).

Éntre: 20,-.
Alle pengene fra éntre går ubeskåret til en namunël-''fond'' som i sidste instans vil blive brugt på at bringe diverse kunstnere/djs/musikere til Holstebro.

Starttidspunkt:
8. august 2009 kl. 21:00
Sluttidspunkt:
9. august 2009 kl. 05:00
Sted:
Kælderen på Kaj K
Gade:
Den Røde Plads
By:
Holstebro, Denmark

tirsdag den 14. juli 2009

Roskilde festival


Ovenpå den varmeste Roskilde festival i 33 år, er det med namunëlbrillerne værd at se tilbage på 2 koncerter/dj sets - nemlig Trentemøller på Orange Scene, med gæste-live-optrædener fra bl.a. Steen Jørgensen, Ane Trolle, Henrik Vibskov og Mikael Simpson + 2ManyDjs på Cosmopol. Jeg vil ikke kaste mig ud i de store journalistiske eskapader, da det er blevet gjort før. I stedet, vil jeg hellere gøre et forsøg på at dele ud af de tracks som henholdsvis Anders og Dewaele-brødrene fra Soulwax, brugte i deres respektive sets.

Trentemøller:
Alter Ego - Why Not?!







Gui Boratto - Atomic Soda







Modeselektor - Black Block







Kasper Bjørke - Doesn't Matter (Jack Schidt Remix) (Trentemøller's Tenor Bootleg)







Mediafire-link: Copenhagen Collective - Copenhagen (Trentemøller Remix) (Sods' Copenhagen + Culture Club's Tainted Love)
+ selvfølgelig de gamle solo numre; Moan, Vamp osv.

2manydjs:
Først og fremmest: Mr. Oizo - Positif







David Bowie - Rebel Rebel (Soulwax Club Mix)







MGMT - Kids (Soulwax Nite Version)







zSHARE-link: Daft Punk - Robot Rock (Soulwax Remix)
zSHARE-link: Justice - Phantom Pt. 2 (Soulwax Remix)
The Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl (Soulwax '2manydjs' Remix)







Proxy - Raven







Walter Murphy & The Big Apple Band - A Fifth of Beethoven (Soulwax Edit)